





## inspiHR 2021 SHRM Guam Annual Conference In partnership with District Court of Guam



AGENDA	
October 22, 2021, 8:00am – 3:15pm	
7:30am – 7:55am (25 minutes)	Log-In Attendees will log into Zoom Webinar (Zoom link will be sent out to all registrants in advance.)
7:55am – 7:58am (3 minutes)	Welcome Remarks and Housekeeping Remarks Yolanda Padrones   SHRM In-coming President (Live) Yolie's InspiHRation + Housekeeping Tips
7:58am – 8:00am (2 minutes)	Sponsor Remarks Attorney Cynthia V. Ecube   Ninth Circuit Lawyer Representative, District Court of Guam Honorable Frances Tydingco-Gatewood   Chief Judge, District Court of Guam
8:03am - 8:06am (3 minutes)	Bendisi Opening Remarks Daphne Leon Guerrero   SHRMgu President (Live) Daph's InspiHRation
8:06am – 9:06am (45 – 50 minutes + 10 minutes Q&A)	Keynote Address Presenter Johnny Taylor   SHRM President (Live) Johnny's InspiHRation Returning to Work Post-Covid-19 and other Workplace Issues
9:06am – 10:10am	Short Video Presentation Island InspiHRation   video (GVB) - (2 min)
(40 minutes + 10 minutes Q&A)	Presentation by Governor of Guam and Lieutenant Governor of Guam Introduction by Zina Charfauros (2 minutes)

	1
	Honorable Lourdes A. Leon Guerrero   Governor of Guam (Live) – (20 minutes)
	Honorable Joshua F. Tenorio  Lieutenant Governor of Guam
	(Live) – (20 minutes)
	Covid-19 Update Together Forward: Growth Opportunities for Guam
10:13am - 12:15pm	Legal Perspective Presented by the District Court of Guam
(122 minutes total)	Introduction by Attorney Michael Pangelinan (3 minutes)
(20 minutes + 15	Anatomy of a Labor Case (Live)
minute Q&A)	Vincent C. Camacho   Principal   Camacho Calvo Law Group
(25 minutes + 15	COVID-19 Workplace Dispute – Plaintiff's Perspective (Live)
minute Q&A)	Andrew Thomas Sinclair   Of Counsel   Calvo Fisher & Jacob
(2 minutes)	Video Segment – HonorableDana A. Gutierrez   Judge, Superior
	Court of Guam
(30 minutes + 15	Workplace Policy Developments in the Federal Courts - (Live)
minute Q&A)	Yohance Edwards   Director of Workplace Relations   U.S. Courts of the Ninth Circuit
12:15pm – 12:20pm	SPONSORSHIP BREAK / LUNCH
(5 minutes)	
12:20pm – 12:35pm	Mindfulness Presentation
(15 minutes)	Brain Bite - Mindfulness -
12:37pm - 1:07pm	Emerging Leaders Activity (30 minutes)
(32 minutes)	Introduction by Dora Desamour (2 minutes)
1:09pm - 2:09pm	Diversity, Equity, and Inclusion Segment
(45 50 minutes + 10	Introduction by Attorney Vincent C. Camacho (2 minutes)
minute Q&A)	Dr. Perkins   ACT-One Government Services (Live) - 60 min
	(45-50 min + 10 min Q&A)
2:11pm - 3:11pm	Closing Keynote Speaker
(45 minutes + 10	Introduction by Charlotte Huntsman (2 minutes)
minute Q&A)	Magie Cook   Motivational Speaker, Entrepreneur (Live) Think Like A CEO: How Emotional Intelligent Leadership Inspires
	a Winning Culture
3:11pm – 3:15pm	Closing Remarks – Yolie/Daphne
(4 minutes)	Closing Video